Jarenlange expertise in de transportsector.

Transport op de rit helpt u graag op weg. Wij zijn uw onafhankelijke nationale, en internationale logistieke dienstverlener. Wilt u uw transport en logistiek goed op de rit hebben? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Transport op de rit volgt de laatste ontwikkelingen, en gaat voor u op zoek naar de beste oplossingen. 

Veilig en betrouwbaar

Soms is vervoer van A naar B niet genoeg. Indien nodig, kunnen wij zorgen voor extra diensten voor uw zendingen. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer van bijvoorbeeld: (niet-) gekoelde levensmiddelen, luxe goederen, machines en elektronica. Ook het vervoer van waardevolle goederen is voor ons geen enkel probleem. Wij weten hoe we hier mee om moeten gaan, sterker, we doen het elke dag! Wij zijn zeer vertrouwd met de specifieke voorwaarden en het vervoer van een breed assortiment producten. Wij kunnen uw gehele supply chain beheren van begin tot eind. Transport op de rit kan altijd en overal uw goederen komen afhalen. Voor ons is er geen zending te groot of te klein en geen bestemming te ver. 
  • Altijd de laagste prijzen voor uw transport
  • Uw vracht wordt altijd ondergebracht bij erkende transporteurs
  • Verzekerd van een tijdige en goed verzorgde aflevering
  • Overzicht van de voortgang van uw transport
  • Binnen 30 minuten ontvangt u reactie op vragen of opmerkingen

Communicatief.

Wij voeren volledige transparantie door middel van betrouwbare vervoerders. Hiervoor maken wij gebruik van alle transportmodaliteiten, waardoor u bent gegarandeerd van vele voordelen op gebied van tijd, kosten en milieu.

Met Transport op de rit neemt u een organisatie in armen die volledige aandacht besteedt aan iedere vorm van communicatie. Kort op de opdracht zitten zodat alles tot in de puntjes goed verloopt, dat is waar Transport op de rit dagelijks naar streeft. 

Onafhankelijke logistieke dienstverlener

Als onafhankelijke logistieke dienstverlener volgen we de ontwikkelingen van A tot Z, en gaan wij voor u op zoek naar de beste oplossingen. Dit levert voor u als opdrachtgever de beste resultaten op: optimale efficiency en directe kostenbesparingen. Zekerheid staat bij ons hoog in het vandaal. Wij werken daarom ook nauw samen met betrouwbare vervoerders die streven naar veilige transport en snelle transittijden. Hiervoor maken wij gebruik van alle transportmodaliteiten, waardoor u gegarandeerd wordt van vele voordelen op gebied van tijd, kosten en milieu. Transport op de rit ontneemt uw logistieke zorgen en volgt alle handelingen van transportorders tot levering en facturering door deze optimaal te beheren en tegelijk hun klanten onmiddellijk inzicht te verschaffen in de status van hun aanvraag.